Van het college toelatingsexamen aan de grote land ambachtsman Yang Yongxiu

4月 24, 2022 品茶

Van het college toelatingsexamen aan de grote land ambachtsman Yang Yongxiu

◎ Xinhua News Agency verslaggever Zhang Jian 34, hij is een CNC technische werknemer, en is een groot land vakman op het gebied van China. Hij overwinnen high-end engine precisiefabricage technologie, het verkrijgen van een nationale technische expertise, de Nationale 1 mei Labor Medal en andere onderscheidingen. Hij kan de high-end motorblok, de cilinder en de coaxiale mate vervaardigen nauwkeurigheid eenderde van het haar draaddiameter maken verwerkt gedetailleerde tekeningen in een precisie-cilinder hij ge?mporteerde CNC bewerkingsmachines wijzigen overige functies; hij 18 nationale octrooien van de "uitvinder van koning" te worden, hij is nog steeds een meester van de beroemde afgestudeerden in de werkplaats. Een stop in de machine brulde in de machine is een dag, het is zijn werk. Overwerk, het is zijn huis. Zorg goed voor je kind, kan hij alleen maar tijd knijpen. Hij is een senior technicus Yang Yongxiu, het proces van de Trial Center van China’s First Automobile Group Co., Ltd.

15 jaar geleden, Yang Yongxiu nog lang niet in Shangqiu, Henan, en dat jaar liep hij naar beneden. Ervan overtuigd dat de kennis over het lot kan veranderen, en na een jaar, zal hij weer vechten Hoewel u kunt naar undergraduate, kun je minder kiezen, en uiteindelijk besloot hij om naar een goede specialist -. Kies Changchun Automobile Industry College, uitgegroeid tot een numerieke controle professionele student..

Na school, geleidelijk aan werd hij verliefd op met het aantal controle-majors, en de eerste plaats in de klasse werd gehouden tijdens de schoolvakanties. Na zijn afstuderen hij bereid is om een werknemer in de oorspronkelijke FAW Technology Center geworden.

De originele FAW Technology Center is een FAW kern-afdeling en is verantwoordelijk voor het ontwerpen van onderzoek en ontwikkeling.

De proef workshop is de kern van de kern, waaronder veel precisie-onderdelen, met inbegrip van de motor, is van hier naar massaproductie te bereiken.

Wijde zee duiken, sky high de vogels om te vliegen. Yang Yongxiu in het geheim besloten om de status quo te voldoen. Na een half jaar van de gewone verwerking werknemers, stapte hij over naar de CNC-positie. FAW is de "Republiek Automotive Industry," heeft een groot aantal uitstekende technische werknemers en velen van hen zijn een groot land ambachtsman, en de technologie van het bedrijf is rijk aan cultuur en Yang Yongxiu heeft geprofiteerd van dit. Voor meer dan 5 jaar, bereid om te vragen voor een probleem voor de voorganger was hij, veel mensen kennen hem.

Hij kocht ook een heleboel courseware, zelfstudie theorie. Yang Yongxiu zei: "Vroeger was ik meer dan 1.000 elektronische materialen in een kopie van het fotokopi?ren huis af te drukken, en de bloem is gelukkig en verrijkt.

"Hard werk wordt beloond.

Binnenkort, Yang Yongxiu stond en werd een technisch expert. intelligente produktiesysteem vandaag maakt numerieke controletechnologie en precisie-onderdelen zoals high-end motoren vereisen numerieke regeltechniek.

Voor Yang Yongxiu, hoe hoger de apparatuur is moeilijk, hoe ingewikkelder het besturingssysteem, hoe meer je kunt zijn leren verlangen te wekken. Met deze sterkte, kan Yang Yongxiu niet alleen vaardig de ge?mporteerde CNC systeem, zoals Heidehan, maar hebben ook een verscheidenheid aan het programmeren van software, meerdere CNC-apparatuur operaties en complex instrument ontwerp en de herstructurering, waardoor hij vervaardigd in high-end motor, precisie-onderdelen het gebied van de ontwikkeling is groot.

In de studie van precisieverwerking technologie verticale vierassige bewerkingscentrum, verfijnt hij drie stappen operatie om een formatie te vinden, en de overdrachtstijd van de draaitafel wordt verkort door de oorspronkelijke 35 minuten tot 10 minuten het rendement meer dan 70% en de nauwkeurigheid binnen millimeter.

Aan het begin van 2018 werd het nieuwe Hongqi merkstrategie vrijgegeven, Yang Yongxiu verbindt vooral de digitale besturing verwerking van de kern van precisie-onderdelen, zoals de high-end motor, versnellingsbak en chassis van Hongqi, lost een groot aantal van de kaart nekklachten, en voltooide meer dan 30 grote trials. Taak, de opslag meer dan 130 technische problemen, groepsmaatschappijen een besparing van meer dan 12 miljoen yuan. (Editor: Wang Zhen, Chen Ji) Sharing meer mensen laten zien aanbeveling lezen.

作者 admin